Ontboezemingen van een blij mens, namens een blije fractie!

 

 

Om te beginnen wil ik aangeven dat PLOP zeer content is met de uitkomsten van de masterstudie Florijnas.

Wij waren 10 jaar geleden tegen een ontsluiting via een Oostelijke rondweg en zijn dat tot op heden nog steeds.

Onze voorkeur, meegegeven aan het College bij de behandeling van de aanbesteding van deze masterstudie, ging uit naar het zoeken van een oplossing in het gebied Overcingellaan/Industrieweg.

 

 

Nu het College heeft aangegeven deze variant ook te willen laten uitvoeren en zoals het zich nu laat aanzien ook de grootste gedeelte van de Raad zijn voorkeur voor deze optie zal uitspreken moet ons nog wel even iets van het hart.

PLOP vindt dat het College(lees ook coalitiepartijen) met het uitvoeren van dit onderzoek, met daarin ook de optie van het 4e kwadrant, voor onnodig veel onrust heeft gezorgd.

Eerst wordt “een gesloten boek” weer geopend om gelijk, nadat er een emmer met onderzoeksgeld in de Drentse AA is gekieperd, weer gesloten te worden!

De enige die hier beter van is geworden is het onderzoeksbureau, ons gemeentelijke huisdier “De Zwarte Hond”,  want die heeft zich weer lekker vol kunnen vreten!

En dan blijft er nog èèn ding te doen en dat is de PvdA feliciteren met een schier  bovenmenselijke prestatie! 

Zij presteerden het namelijk een schriftelijk persbulletin te fabriceren, waarin zij o.a. hun blijdschap uitspreken over de door het College gekozen variant, op een moment dat de uitkomsten nog niet bekend waren.

Dit grenst aan het ongelofelijke!

Of hadden ze gewoon een beetje voorkennis als College partij die nattigheid voelde?

 

Namens de PLOP-fractie

 

Kees Boonzaaijer

 

Ook een  voor Assen?